Zirveye Kanca Takan Takana! Samsunspor

Zirveye Kanca Takan Takana!

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Spor Toto 1. Lig?de 38 puanla zirvede yer alan Eyüpspor, Keçiörengücü?ne takıldı puan farkı 6?ya düştü. Play-Off potasındaki takımlar kazandı, zirve iştahı kabardı.

EYÜPSPOR KEÇİ?YE TAKILDI
Spor Toto 1. Lig'de ilk devre sonunda hesaplar iyice karıştı. Play-Off potasında puanlar eşitlendi ancak takımların sıralaması değişti. Potaya yeni takımlar kanca attı. Zirvede bulunan İstanbul temsilcisi Eyüpspor, deplasmanda Keçiörengücü'ne 2-1?lik skorla mağlup oldu ve 38 puanda ilk devreyi en yakın rakibine karşı 6 puanla önde kapattı.

Başkent temsilcisi Keçiörengücü ise 32 puanla topladı. Zirve mücadelesi veren Bandırmaspor ise sıkıntılı günler geçiren ve ligin dibine demir atan Gençlerbirliği'ni 5-2'lik skorla geçti, ilk devrede 31 puan hanesine yazdırdı.

İKİNCİ DEVRE NEFES KESECEK
Boluspor da sahasında Erzurumspor FK?yı3-1?lik skorla mağlup etti, 30 puanla Play-Off potasına girdi. Ligde Play-Off yarışını yakından ilgilendiren Pendikspor ve Manisa FK ise golsüz berabere kalarak puanları paylaştı. Diğer yandan ligde ilk devreAltınordu-Çaykur Rizespor ve Göztepe-Bodrumspor arasında oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Bu maçlarda Rize, Göztepe ve Bodrum ekipleri ilk devreyi Play-Off potasında tamamlamak istiyor. Ligin ikinci devresinde Süper Lig biletini almak isteyen takımlar arasındaki maçlar adeta nefesleri kesecek.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap