Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından ilk sınavını Adanaspor'a karşı veren Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, Adanaspor maçında kadroya ufak dokunuşlar yaptı.
Sarı kart cezası biten Yasin Öztekin formasını geri alırken, tecrübeli teknik adam Uyar; Eyüpspor maçında oynadığı futbolla eleştirilerin odağında olan Alaaddin Okumuş'u ve Cihan Kahraman'ı yedek kulübesine çekti, Ali Ülgen ve Yunus Emre Çift'e ilk 11'de şans verdi. Yücel Uyar ayrıca Hasan Kılıç-Osman Çelik ikilisini orta sahada tekrar buluşturdu.
Samsunspor, Adanaspor'a karşı şu 11'le sahaya çıktı; "Nurullah Aslan, Ali Ülgen, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Sheldon Bateau, Hasan Kılıç, Osman Çelik, Yasin Öztekin, Savicevic, Fofana ve Tomane."
Yedek kulübesinde ise şu isimler şans bekledi; "Alp Tutar, Hüseyin Öztürk, Cihan Kahraman, Kayamba, Alaaddin Okumuş, Junıor Tallo, Berk Taşkın, Melih Altıkulaç, Melih Okutan ve Polat Yaldır."
Samsunspor
Yücel Uyar'dan Kadroya Dokunuş!
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından ilk sınavını Adanaspor'a karşı veren Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, Adanaspor maçında kadroya ufak dokunuşlar yaptı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süper Lig'de Samsunspor - Pendikspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ?
Umar İhaneti Ortaya Çıkıyor
Son Dakika! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ihattaren Transferinden Neden Vazgeçtiğini Açıkladı
Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!
Eyüpspor-Samsunspor Maçı Öncesi Başarı Diledi