Tekkeköy'ün Güreşteki Gururları Yerel Spor

Tekkeköy'ün Güreşteki Gururları

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Tekkeköy Belediye Spor Kulübü sporcuları Abdurrahman Eker, Hüseyin Ozan Topraklı ve Enes Efe Kukul, Antalya'da yapılan 13-14 yaş serbest güreş Türkiye şampiyonasında dereceye girdi
Tekkeköy Belediye Spor Kulübü sporcuları Abdurrahman Eker, Hüseyin Ozan Topraklı ve Enes Efe Kukul, Antalya'da yapılan 13-14 yaş serbest güreş Türkiye şampiyonasında dereceye girdi.

Antalya'da yapılan 13-14 yaş serbest güreş Türkiye Şampiyonasında Tekkeköy Belediye Spor Kulübü adına mücadele eden sporculardan Abdurrahman Eker 1., Hüseyin Ozan Topraklı ve Enes Efe Kukul ise 3.'lüğü elde etti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, antrenör ve sporcuları aileleri ile birlikte makamında ağırladı.

Başkan Togar, ziyarette yaptığı açıklamada, "Misafir ettiğimiz yavrularımızı tebrik edip, hediyelerini verdik. İlçe Spor Müdürümüz İlkay Aydın?ın da bulunduğu ziyaretti yavrularımız ve gençlerimiz için yürüteceğimiz çalışmaları da konuştuk. Sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap