Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Ramazan ayının ilk gününün Bandırmaspor maçına denk geldiğini ve stadyumda iftar ile ilgili hazırlıkların olacağını söyledi.
Soner Soykan, ?Maç günü dernek yönetimi organizasyon yapıyor. Maçtan önce çadırlarımız kurulacak. Taraftarlarımıza iftarlıklarımız verilecek. Maç günü İnşallah kimseyi mağdur etmeden, Ramazan ayının ilk günü taraftarımızla beraber bir şenlik havasında geçireceğiz? dedi.
Taraftarların biraz zorlanacağını bildiklerini ifade eden Genel Müdür Soykan, ?Taraftarlarımızdan bu maçta biraz fedakarlık ve anlayış beklerken, bu önemli maçta kendilerini stada görmek istiyoruz. Şöyle de bir durum var. İftar organizasyonu kolay bir iş değil. Restoranlarda dahi insanlar bekleyebiliyor. İyi niyetle yapılan bir şey insanları mağdur etmeyecek. Gecikmeler olabilir, o anlamda da taraftarımızın anlayışlı olması bekliyoruz? diye konuştu.
Samsunspor
Soner Soykan: İftar Çadırı Kurulacak
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Ramazan ayının ilk gününün Bandırmaspor maçına denk geldiğini ve stadyumda iftar ile ilgili hazırlıkların olacağını söyledi
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süper Lig'de Samsunspor - Pendikspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ?
Umar İhaneti Ortaya Çıkıyor
Son Dakika! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ihattaren Transferinden Neden Vazgeçtiğini Açıkladı
Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!
Eyüpspor-Samsunspor Maçı Öncesi Başarı Diledi