Samsunspor Yardım Kampanyası Erzak Dağıtımı Başladı Samsunspor

Samsunspor Yardım Kampanyası Erzak Dağıtımı Başladı

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

Samsunspor Kulübü Derneği'nin öncülük ettiği "El ele vereceğiz, birlikte yeneceğiz" adlı yardım kampanyası, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya başladı
Samsunspor Kulübü Derneği'nin öncülük ettiği "El ele vereceğiz, birlikte yeneceğiz" adlı yardım kampanyası, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya başladı.

6 bin 500 adet erzak paketi, Samsun Valiliği'ne bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla yardıma muhtaç vatandaşlarla buluşuyor. Samsun'un ilçelerinden başlayan dağıtıma, Samsunspor Başkanvekili Savaş Boyar ve Kulüp Müdürü Soner Soykan'da eşlik etti.

VALİ'DEN YILDIRIM'A TEŞEKKÜR
Samsun Valisi Osman Kaymak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Samsunspor Kulübü korona virüs nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 10 bin erzak paketi ile destek olmayı hedeflemiş ve 17 ilçemizde 6.500 paketin dağıtımına başlanmıştır. Başta Yüksel Yıldırım ve Yılport Samsunspor'umuza bu anlamlı desteği için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap