MHP Samsun İl Teşkilatı, Türkiye'de korona virüs vakasının görülmesinin ardından ülke ve kent genelinde başlayan hijyen ve temizlik çalışmalarına duyarsız kalmadı. İl başkanlık binasındaki tüm odalar ve araçlar, görevliler tarafından korona virüsüne karşı dezenfekte edildi.
PANİK EN BÜYÜK DÜŞMAN
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptığı açıklamada, "Ülkemizde korona virüsü (COVID-19) vakasının görülmesinden sonra ilgili kurumların aldığı tedbirleri yakından takip ediyoruz. COVID-19'a karşı tedbir amaçlı İl Başkanlığımızı ve partimiz hizmetinde kullanılan tüm araçlarımızı önlem amaçlı dezenfekte ettik. Bu tür toplumsal olaylarda panik en büyük düşman, önlem ise en büyük çözümdür" dedi.
Kent Haberleri
MHP Samsun Binası Köşe Bucak İlaçlandı
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
MHP Samsun İl Teşkilatı, Türkiye'de korona virüs vakasının görülmesinin ardından ülke ve kent genelinde başlayan hijyen ve temizlik çalışmalarına duyarsız kalmadı
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
"Senin Yaptığını Çorumlu Yapmaz" Sözü Bakın Nasıl Ortaya Çıkmış!
Samsun Özsüt İşletme Müdürü Esat Kasap Hekimlere Vatan Haini Dedi! Sosyal Medya Ayağa Kalktı
Samsun Batı Çevre Yolundan 10 Bin Araç Transit Geçecek
Samsun'da Tekel ve Meydan Otoparka Zam!
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde İlkadım Belediyesi'ni Kim Kazanacak?