İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, Ladik İbi Köyü Sulama projesinin yatırım programından çıkarılmasını ve ikinci öğretim öğrencilerden alınan harçlarla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a önerge ile soru sordu. Önergelere Oktay'dan cevap gelmedi.
Sosyal medyadan açıklama yapan Erhan Usta, "2 adet önerge vermiştik. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sulama projesinin yatırım programından çıkarılmasından Tarım ve Orman Bakanlığı'nı, öğrenim harçlarından da Milli Eğitim Bakanlığı'nı sorumlu tutmuş. Halbuki bir projeyi yatırım programına almak da çıkarmak da Cumhurbaşkanlığı'nın inisiyatifindedir. Aynı şekilde bütçeyi hazırlayan ve parlamentoya sunan kurum da Cumhurbaşkanlığıdır. Fuat Oktay, cevap vermekten kaçarak, işi olmadık kurumlara paslanacağına görevini yapmalıdır. Tabi, kendisini millete ve onun meclisine karşı sorumlu hissetmeyen Cumhurbaşkanı Yardımcısının tavrı böyle olur. Biz yine de önergelerimizi Cumhurbaşkanı Yardımcısının söylediği kurumlara da yazacağız. Bakalım onlar ne bahane uyduracaklar" açıklamasını yaptı.
Siyaset
İYİ Partili Usta Sordu, Oktay Cevap Vermedi
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, Ladik İbi Köyü Sulama projesinin yatırım programından çıkarılmasını ve ikinci öğretim öğrencilerden alınan harçlarla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Emekli Albay Murat Eryılmaz: Bu Ülkeye Borçluyum
CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Gülay Deveci: Gür ve Güçlü Sesle Türk Kadınını Temsil Edeceğim
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin A Takımı Ayrılığa Hazırlanıyor!
Türk Eğitim Sen Başkanı Levent Kuruoğlu: Beni Linç Edeceklerdi