Samsun'un İlkadım İlçesi'nde ekmek üretimi yapan fırınlara sabahın erken saatlerinde şok denetim yapıldı. İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, üretim alanlarında hijyen kurallarına, hamur kazanları, pasobezleri ve tezgahlar başta olmak üzere her noktayı tepeden tırnağa inceledi.
İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı'nın öncülüğünde yapılan denetimlerde kentteki 30 ekmek fırınında işyeri açma ruhsatı, ekmek gramajları ve tartılarda kontrol edildi.
Ramazan ayı öncesinde unlu gıda üreten fırınlara yönelik denetimlere hız verildiğini söyleyen Zabıta Müdürü Şeref Sarı, "Yönetmeliklere aykırı davranan 2 işletmeye işlem başlatıldı. Hijyene ve fiyat etiketi konusuna dikkat eden esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Ekiplerimiz, Ramazan ayında denetimlerine devam edecek" dedi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, "Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Fırıncı esnafımızdan hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz" diye konuştu.
İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı'nın öncülüğünde yapılan denetimlerde kentteki 30 ekmek fırınında işyeri açma ruhsatı, ekmek gramajları ve tartılarda kontrol edildi.
Ramazan ayı öncesinde unlu gıda üreten fırınlara yönelik denetimlere hız verildiğini söyleyen Zabıta Müdürü Şeref Sarı, "Yönetmeliklere aykırı davranan 2 işletmeye işlem başlatıldı. Hijyene ve fiyat etiketi konusuna dikkat eden esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Ekiplerimiz, Ramazan ayında denetimlerine devam edecek" dedi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, "Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Fırıncı esnafımızdan hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz" diye konuştu.