Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında yaptığı yeni parklar, çocuk oyun alanları, spor için basketbol ve kondisyon aletleriyle vatandaşlara rahat nefes alabilecekleri alanlar kazandırıyor.
Ekipler; Kışla Mahallesi?nde (Kışla, 9 Eylül) Parkı, Derecik, Karasamsun, Yeşiltepe, Cedit, Kalkancı Cep Parkı olmak üzere 7 parkı komple revize ederek hizmete sundu.
Ataköy Kurtuluş Park, Yaşardoğu Park, Tepecik Park ve Kışla Park olmak üzere 4 parkta oyun gruplarından spor alanlarına; yürüyüş alanından banklara kadar yenilendiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Parklarla birlikte mahallelerimiz daha güzel hale geliyor. Çocuklarımız, yeşil alan içindeki oyun alanlarında hoşça vakit geçiriyor. Hem çocukların, hem yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendiren ferah alanlar oluşturuyoruz" dedi.