İlkadım'da Evlenecek Çiftlere Ücretsiz Düğün Paketi Kent Haberleri

İlkadım'da Evlenecek Çiftlere Ücretsiz Düğün Paketi

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

İlkadım Belediyesi'nin 'Ücretsiz Düğün Hizmeti' projesi kapsamında dar gelirli, şehit aileleri ve en düşük emekli maaşı olan ailelerin çocuklarına yönelik 'ücretsiz düğün salonu tahsisi' başvuruları başladı.

İlkadım Belediyesi, geçimini sosyal yardımlarla sağlayan dar gelirli aileler, şehit ailelerinin birinci derece yakınları ve tek geliri en düşük emekli maaşı olan ailelerin çocuklarının düğün mutluluğuna ortak olmak amacıyla başlattığı 'Ücretsiz Düğün Hizmeti' verilmesi projesinin başvuruları başladı.

Proje kapsamında; salon tahsisi, yaş pasta, kuru pasta, içecek ve müzik hizmetleri İlkadım Belediyesi tarafından karşılanacak.

MUTLU GÜNLERİNE ORTAK OLUYORUZ

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Mayıs ayı meclis toplantımızda; sosyal yardım, şehitlerimizin birinci derece yakınları ve tek geçimi en düşük emekli maaşı olan ailelerimizin çocuklarının düğün salonu ve içerisindeki hizmetlerin belediyemiz tarafından karşılanması için karar aldık. Hemşehrilerimizden gelen başvurularımızı alıyoruz. Belediyemizce yapılan incelemeler neticesinde ailelerimizin mutluluklarına ortak olacağız" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap