İYİ Parti ile arasında soğuk rüzgarlar esen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yarın saat 11.00'de belediye önünde yapılacak eylemle istifaya davet edileceği öğrenildi.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP'den İlkadım Belediye Başkan aday adayı olan ancak AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı içerisinde seçime girmesiyle adaylığı gerçekleşmeyen Necattin Demirtaş, İYİ Parti ve CHP'nin yer aldığı Millet İttifakı'nın İYİ Parti adayı olmuş, bir dönem sonra yeniden İlkadım Belediye Başkanı olmuştu.
DEMİRTAŞ KRİZ YARATTI
Başkan olduğu günden beri İYİ Parti ile arasında soğuk rüzgarlar esen Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Hedef Halk Gazetesi'nin gündeme getirdiği 'Demirtaş MHP'ye mi geçiyor?' başlıklı haber sonrası pazar günü de İYİ Parti İlkadım İlçe kongresine katılmayıp, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu'nun hedefindeki isim olmuştu.
Son dönemde İlkadım Belediyesi'nde yeniden kadrolaşmaların yapılacağı iddia edilirken, çok sayıda gence seçim öncesi iş sözü verdiği iddia edilen Başkan Demirtaş'ın sözünü tutamaması tepkilere neden oluyordu.
Hem İYİ Parti cephesinden hem de İlkadım Belediyesi'nde işe girmek için aylardır bekleyen çok sayıda gencin yarın saat 11.00'de İlkadım Belediyesi önünde Başkan Necattin Demirtaş'a olan tepkilerini protesto ederek, eylem yapacakları ve istifaya davet edecekleri öğrenildi.
Siyaset
İlkadım Belediyesi Önünde Eylem Var! İstifası İstenecek
Hazır
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
İYİ Parti ile arasında soğuk rüzgarlar esen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yarın saat 11
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Emekli Albay Murat Eryılmaz: Bu Ülkeye Borçluyum
CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Gülay Deveci: Gür ve Güçlü Sesle Türk Kadınını Temsil Edeceğim
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin A Takımı Ayrılığa Hazırlanıyor!
Türk Eğitim Sen Başkanı Levent Kuruoğlu: Beni Linç Edeceklerdi