İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri İftarda Buluştu Yerel Yönetimler

İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri İftarda Buluştu

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, meclis üyesi ve aileleriyle iftar yemeğinde buluştu. Demirtaş, "Biz büyük bir aileyiz. Kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ihlamur Kafe'de düzenlenen iftar yemeğine Başkan Necattin Demirtaş eşi Lütfiye Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri aileleriyle birlikte katılım sağladı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Başkan Necattin Demirtaş, "İftarlar insanların bir araya gelmesi ve kaynaşmasına vesile oluyor. Ramazanın mutluluğu birlik olunca çoğalıyor. Meclis üyelerimizle iftar sofrasında buluştuk. Bereket ayı olan Ramazan'da bu tür buluşmalar, birlik ve beraberliğimizi artırıyor. İftar yemeğine katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazanlar yaşamalarını diliyorum" dedi.

İlkadım halkına hep birlikte hizmet ettiklerinin altını çizen Demirtaş, şöyle konuştu; "Hayata geçirdiğimiz projelerimizde meclis üyelerimizden, birim müdürlerine, personelimize kadar herkesin büyük emeği var. Biz büyük bir aileyiz. Kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap