Takımdan ayrılmaları kesinleşen Erhan, Erkam, Veli Çetin gibi isimlerin yerine oyuncu arayan Yılport Samsunspor'un Yusuf Abdioğlu'nu istediği iddia edildi.
Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde değiştirmeye hazırlanan Yılport Samsunspor'un Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un tecrübeli savunmacısı Yusuf Abdioğlu'nu istediği iddia edildi. Güney ekibi ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 31 yaşındaki futbolcuyu bonservissiz bir şekilde kadrosuna katmak istediği söylenen Kırmızı-Beyazlıların, takımdan ayrılan Erhan, Erkam, Veli gibi isimlerin boşluğunu bu oyuncuyla dolduracağı ileri sürüldü. Yusuf Abdioğlu hem savunmanın merkezinde, hem de sağında görev yapabiliyor.
Geçen sezon Süper Lig'de 23 kez Hatayspor forması giyen Yusuf Abdioğlu, 2 asist yaptı. Bir çok Süper Lig ekibi, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraşıyor. Aslen Trabzonlu olan Yusuf Abdioğlu, geçen sezon Hatayspor'da 55 numaralı formayı terletiyordu.
Samsunspor
Defansa Yusuf Abdioğlu İddiası
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Takımdan ayrılmaları kesinleşen Erhan, Erkam, Veli Çetin gibi isimlerin yerine oyuncu arayan Yılport Samsunspor'un Yusuf Abdioğlu'nu istediği iddia edildi
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süper Lig'de Samsunspor - Pendikspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ?
Umar İhaneti Ortaya Çıkıyor
Son Dakika! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ihattaren Transferinden Neden Vazgeçtiğini Açıkladı
Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!
Eyüpspor-Samsunspor Maçı Öncesi Başarı Diledi