CHP'nin 28-29 Mart'ta yapılacak olan olağan kurultayı öncesi, İl Başkanı Fatih Türkel, Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek ile ilçe başkanlarından oluşan heyet, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
CHP İKTİDARA YÜRÜYOR
20 kurultay delegesi CHP Lideri Kılıçdaroğlu?na destek mesajı verirken, İl Başkanı Türkel, "Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor, umut oluyor. AK Parti?nin ülkemizi içine soktuğu bataklıktan çıkaracak tek güç CHP?dir. Ülkemizin ve partimizin Sayın Genel Başkanımızın tecrübesine, birikimine her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Seçilmiş tüm Kurultay Delegelerimiz ve örgütümüz ile Genel Başkanımızın yanındayız? dedi.
Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Samsun Desteği
Hazır
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
CHP'nin 28-29 Mart'ta yapılacak olan olağan kurultayı öncesi, İl Başkanı Fatih Türkel, Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek ile ilçe başkanlarından oluşan heyet, CHP Genel Başkan Kemal K
Bu haberi nasıl buldunuz?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Atakum Belediyesi'ni Kim Kazanır?
Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Emekli Albay Murat Eryılmaz: Bu Ülkeye Borçluyum
CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Gülay Deveci: Gür ve Güçlü Sesle Türk Kadınını Temsil Edeceğim
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin A Takımı Ayrılığa Hazırlanıyor!
Türk Eğitim Sen Başkanı Levent Kuruoğlu: Beni Linç Edeceklerdi