Samsun'un Canik ilçesinde sosyal yaşam alanlarına yönelik yapılan projeler kapsamında ilçede park sayısı 76'ya çıkarken, kullanım alanı olarak 141 bin 943 metrekareye yükseldi.Canik'te tüm mahallelere yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni parkların yapım çalışmalarına devam ettiklerini, kullanımda olan parkları ise yenilemeyi sürdürdüklerini kaydetti.
GÜVENLİ PARKLAR YAPIYORUZBaşkan İbrahim Sandıkçı, "İçerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları ile çocukların keyifle oynayabileceği oyun aletleri, aynı zamanda spor alanlarının yer aldığı yepyeni parkları ilçemize kazandırıyoruz. Tüm mahallelerimize yeni parklar inşa ediyoruz. 76. parkımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Park alanlarını 141 bin 943 metrekare alana yükselttik. Hemşehrilerimizin dinlenme noktası olan, çocuklarımızın gönüllerince vakit geçirebildiği yeni parkları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan İbrahim Sandıkçı, oyun park alanlarında gece aydınlatmalarının yenilendiğini ve akşam saatlerinde de parkların güvenli olduğunu sözlerine ekledi.


