• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. KENT HABERLERİ
  3. Atakumlu Muhtarlara Dayanışma Mesajı
KENT HABERLERİ
Yayınlanma: 22 Ekim 2021 - 02:09

Atakumlu Muhtarlara Dayanışma Mesajı

Atakum Belediye Başkanı Av

KENT HABERLERİ
22 Ekim 2021 - 02:09
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Atakumlu Muhtarlara Dayanışma Mesajı
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Atakumlularla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla dayanışma kültürümüzü oluşturduk. Bu dayanışmayı yıkmayalım, bozmayalım; güçlendirelim. Benim sizden istediğim bu" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Muhtarlar Günü nedeniyle kentte görev yapan muhtarlarla kahvaltı programında buluştu.

Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda gerçekleşen buluşmada muhtarlarla istişare yapan Cemil Deveci, 'dayanışma' mesajı verdi.



MUHTARLAR İÇİN BAYRAM GÜNÜ
Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal, buluşma için teşekkür ederek, "Muhtarlar Günü’nün bu sene altıncısını kutluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’nın, Gazi Meclis’in ve Muhtarlar Konfederasyonu’nun gayretleriyle bize hediye edilen bir bayram günüdür bizim için. Aramızda 20-30 yıldır muhtarlık yapan arkadaşlarımız var. Biz muhtarlara böyle bir hediye verilmemişti. Birilerinin gayreti ve teşvikiyle buralara kadar geldik. Bugün de bu vesileyle buradayız. Sayın Cumhurbaşkanı’na, Gazi Meclis’e, konfederasyon başkanına ve burada bize bu onuru yaşatan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye teşekkür ediyorum” dedi.



MUHTARLAR EN ÖNEMLİ PAYDAŞLARDAN BİRİSİ
Muhtarların önemli gününü kutlayan Başkan Cemil Deveci ise, "Muhtarlık Cumhuriyet’in temel değerlerinden. Yerel yönetimin en önemli paydaşlarından birisi. Muhtarsız yerel yönetim olmaz. Özellikle kırsal mahalle muhtarları çok daha öncelikli. Onlardan da öncelikli ve ayrıcalıklı olanlar kadın muhtarlarımız. Kırsal mahalle muhtarları şundan önemli; köylerin, ormanların güvenliğini o köyde yaşayanlar sağlıyor. Ben orman köyü çocuğuyum, yangının olmaması için gayret gösteren, olunca da ilk koşan köylüdür. Komşuluk hukuku kurmada da muhtarlar çok önemli. Onlar olmadan nereden bileceksin sorunu, elini nasıl uzatacaksın? O yüzden belediyemizin sıcak ve yakın paydaşı muhtarlarımız" dedi.



'TEK BAŞIMA YAPTIM YOK'
"Sorunları tespit etmede kurmuş olduğumuz Muhtarlar Meclisi’nin öncelikli bir yeri var" diyen Başkan Cemil Deveci; şöyle konuştu; "O yüzden Muhtarlar Meclisi’ni sistemli biçimde sürdürüyoruz, sorunları sizinle birlikte takip ediyoruz. Başarıyı da olumsuzlukları da birlikte paylaşacağız. Benim kültürümde ‘Ben bu işi tek başıma yaptım’ yok, ‘Beraber yaptık’ var. Mahallelerimizde birini ötekinden ayrıştırmayalım. Ben ona çok dikkat ediyorum, ne olur siz de dikkat edin. Size oy vermiş, vermemiş hiç önemli değil. Nerede, ne eksik varsa aracı olun. Gücümüz yettiğince gidip çözüm bulalım. Atakumlularla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla dayanışma kültürümüzü oluşturduk, hiçbir şikayetim yok. Bu dayanışmayı yıkmayalım, bozmayalım; güçlendirelim. Benim sizden istediğim bu."
İlginizi Çekebilir
Canik'ten Aşure İkramı 
Canik'ten Aşure İkramı 
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Osmanlı Hamamı'nda Tadilat Bilmecesi
Osmanlı Hamamı'nda Tadilat Bilmecesi
Samsun Batı Çevre Yolundan 10 Bin Araç Transit Geçecek
Samsun Batı Çevre Yolundan 10 Bin Araç Transit Geçecek
Son Haberler
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
Canik'ten Aşure İkramı 
Canik'ten Aşure İkramı 
Canikli Kaşiflere Tam Not
Canikli Kaşiflere Tam Not
13 Ülkenin Halk Oyunları Kültürü Samsun’a Geliyor
13 Ülkenin Halk Oyunları Kültürü Samsun’a Geliyor
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Atakum'da Dolu Dolu Cumhuriyet Coşkusu
Atakum'da Dolu Dolu Cumhuriyet Coşkusu

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.