• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Programlar
    FUTBOL 55HAFTA BİTERKENN. ALPER CABBAR - 55. SAYFASAĞLIKTA PSİKOLOJİSPOR GAZETESİ
  • KENT HABERLERİ
  • YEREL YÖNETİMLER
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK EKONOMİ ÇEVRE - ENERJİ ASAYİŞ YEREL SPOR KÜLTÜR SANAT TEKNOLOJİ SEKTÖREL TANITIM AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL SEÇİM - 2019
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. AK Parti'nin Önünden Geçmedi Ama Üye Çıktı
SİYASET
Yayınlanma: 22 Ocak 2021 - 00:48

AK Parti'nin Önünden Geçmedi Ama Üye Çıktı

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şubesi Hukuk ve TİS Sekreteri Bahtiyar Akıncı, Şube Başkanı Yılmaz Tuluk ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, çarpıcı bir iddiayı gündeme taş

SİYASET
22 Ocak 2021 - 00:48
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
AK Parti'nin Önünden Geçmedi Ama Üye Çıktı
KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Samsun Şubesi Hukuk ve TİS Sekreteri Bahtiyar Akıncı, Şube Başkanı Yılmaz Tuluk ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. Akıncı, bilgisi dışında AK Parti'ye üye yapıldığını öne sürdü.

Hukuk ve TİS Sekreteri Akıncı, "Samsun Bölge Adliye Mahkemesi’nde teknisyen olarak görev yapıyorum. 2014 yılından itibaren BES Samsun Şubesi 9. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda üyesi olduğum Yönetim Kurulu'na seçilerek, Hukuk ve TİS Sekreterliği görevi yapmaktayım. 26 Mayıs 2011 tarihinde memurluk görevine başladım. Son zamanlarda KESK'e bağlı Eğitim-Sen üyelerinin isteği dışında AK Parti üyeleri çıktıklarını duydum. Bu konuda örgütüm bizleri, e-devlet üzerinden sorgulama yapmamız için uyardı. E-devlet’imde 'Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Gürgentepe Teşkilatı 2011/1 Dönem aktif üyesiniz.' İbaresini gördüm" dedi.



BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
Kendisini sahte üye yapanlar konusunda şikayetçi olacaklarını açıklayan Hukuk Sekreteri Bahtiyar Akıncı, şunları kaydetti; "Kamuoyunun çok yakından bildiği gibi ben 657’ye tabi devlet memuruyum. Bizlerin herhangi bir siyasi partiye üye olması kesinlikle yasaktır. Nüfusa kayıtlı olduğum Ordu Gürgentepe ilçesinin AK Parti teşkilatı önünden hayatımda hiç geçmedim, neresidir bilmem ve üye olmam söz konusu değildir. Bundan sonraki hayatımızda kimlere, nasıl güveneceğiz? Gelecekte başımıza neler gelecek? Hangi gruba ve cemaate ait olacağız? Eşim ve çocuklarım bu sahte üyelikten nasıl etkilenecek? Son zamanlarda kutuplaşan kamuoyu bizi ne kadar etkileyecek? Benim TC. kimlik numaramı, kim nasıl AK Parti Ordu Gürgentepe ilçe örgütüne verdi? Çağdaş bir ülkede büyük bir siyasi ve hukuki skandal sayılacak bu durum, 21. yüzyılda bizi yönetenlere yakışmamaktadır. Bu konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçemizi vereceğiz. Sorumlular mutlaka ortaya çıkartılmalı, hesap vermelidir. Kişisel verilerin korunması kanunu ihlal edilmiş, e-devlet üzerinden AK Parti Gürgentepe ilçe örgütüne şahsımı sahte üye yapanlardan şikayetçiyiz. Sahte üyeliğin kesinlikle peşini bırakmayacağız."
İlginizi Çekebilir
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
CHP’den Baba Ocağında Demokrasi Nöbeti
CHP’den Baba Ocağında Demokrasi Nöbeti
BBP Salıpazarı’nda Kartopu Misali Büyüyor
BBP Salıpazarı’nda Kartopu Misali Büyüyor
CHP’li Murat Çan’dan Partililere Uyarı
CHP’li Murat Çan’dan Partililere Uyarı
Son Haberler
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
CHP’den 2 Kasım'da Sandık Çağrısı
Canik'ten Aşure İkramı 
Canik'ten Aşure İkramı 
Canikli Kaşiflere Tam Not
Canikli Kaşiflere Tam Not
13 Ülkenin Halk Oyunları Kültürü Samsun’a Geliyor
13 Ülkenin Halk Oyunları Kültürü Samsun’a Geliyor
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Samsun'da Belediye Otoparkında Kredi Kartına İndirim
Çarşambalı 40 Öğrenciye Tablet
Çarşambalı 40 Öğrenciye Tablet

Ana Sayfa
Programlar
KENT HABERLERİ
YEREL YÖNETİMLER
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
ÇEVRE - ENERJİ
ASAYİŞ
YEREL SPOR
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL TANITIM
AV. ARZU SABUNCU İLE ORTAK AKIL
SEÇİM - 2019
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
Samsun Kanal 362 İnternet Video Haber Sitesi
Pazar Mah. Meserret Sokak Talakoğlu İşhanı No:21/Kat:1D:12 İlkadım / SAMSUN
362medyagrup@gmail.com
0 (543) 476-9327
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.