AK Parti'nin Çarşamba Adayı Ender Gür Oldu Siyaset

AK Parti'nin Çarşamba Adayı Ender Gür Oldu

Hazır

Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Çarşambalı eğitimci Ender Gür, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı oldu. Ender Gür, "Çarşamba için hazırız, yola çıkıyoruz" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 'Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları'nı telefonla aradı ve 'hayırlı olsun' mesajını verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'ın olmasından sonra "Çarşamba Belediye Başkanı adayı kim olacak?" sorusunun cevabı da belli oldu.

ENDER GÜR'E TELEFON

Uzun yıllardır AK Parti'de çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Samsun İl Yönetimi'nde Teşkilat Başkanı olan Çarşambalı eğitimci Ender Gür, Cumhur İttifakı AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkan adayı oldu. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ender Gür'ü arayarak, "hayırlı olsun" dilekleri iletti ve aday tanıtım toplantısına davet etti.

GÜR SESİMİZLE YOLA ÇIKTIK

Ender Gür, "Çarşamba'da Gerçek Belediyecilik anlayışını devam ettirmek için 'Bismillah' diyerek yola çıkıyoruz. Bizlere güvenen bu onurlu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum. En GÜR sesimizle Çarşamba için yola çıkıyoruz" mesajını paylaştı.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap