19 Mayıs'ta Çağrı: Çocuklar Okula Veliler Aşıya Kent Haberleri

19 Mayıs'ta Çağrı: Çocuklar Okula Veliler Aşıya

Hazır

Tahmini okuma süresi: 1 dakika

19 Mayıs Cumhuriyet İlkokulu'nda yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Çocuklar okula, veliler aşıya diyoruz" mesajı verdi
19 Mayıs Cumhuriyet İlkokulu'nda yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Çocuklar okula, veliler aşıya diyoruz" mesajı verdi.

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde Kaymakam İbrahim Civelek ve Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Cumhuriyet İlkokulu'nda kurulan aşı noktasını ve okula 'merhaba' diyen öğrencileri ziyaret etti.



Başkan Osman Topaloğlu, "Aşı toplum sağlığı açısından çok büyük önem taşıyor. Bu salgının bertaraf edilmesinin ve eski günlere dönülmesinin en güçlü yolu aşı olmak. Tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyorum. 19 Mayıs ilçesi olarak ilk doz aşıda artık yüzde 75'i geçmemiz gerekiyor" dedi.

ÖNCE SAĞLIĞIMIZ
Topaloğlu, şöyle konuştu; "Okullarımızın eğitime devam edebilmesi için çocuklar okula, veliler aşıya diyoruz. Çünkü çocuklarımızın eğitimi ülkemizin geleceği, artık bunun kesintiye uğramaması lazım. Önce kendi sağlığımız için sonrada çocuklarımızın yüz yüze eğitime devam edebilmesi için aşılarımızı olalım."

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap